22 keer bekeken

zonder angst

 • vrijdag 22 januari 2021 @ 13:43
  #1

  Als je nou nergens bang voor was...
  Dan was je Vrij, Vrij om te doen, te zeggen, wat je wilde. Ook niet bang voor de reactie, je doet en je laat weer los.
  Als er geen angst meer is, is er Liefde, dus je zou altijd het juiste doen in het moment, het juiste zeggen.
  Je zou in harmonie zijn met Alles met het Al, in harmonie met de Kosmos. Want de Kosmos draait om Liefde, wordt door de Liefde gedragen.
  Als er geen angst meer was, zouden we weer terug zijn in het paradijs.

  De Liefde is er nu, het paradijs, op dit moment, in onszelf. Open de poort en we kunnen het paradijs binnen stappen.
  Maar ja onze emoties kunnen dit paradijs niet binnen, dus die zullen moeten/mogen verdwijnen. Alles is trilling/energie en het paradijs, de Liefde is een trilling die hoger is dan de emoties. Dus die Liefde kan niet ervaren worden als we midden in die emoties zitten totdat we ons hart openen voor deze Liefde en midden in de emotie in ontvankelijkheid de oplossing kan komen, de emoties kunnen oplossen.

  Hoe meer de ware innerlijke Kracht, de Liefde die is was en altijd zal Zijn op ons in kan werken hoemeer het vrijmakingsproces plaats zal kunnen vinden.
  Zo zal de dualiteit steeds minder vat op je krijgen. Je kijkt er meer en meer dwars doorheen, het Licht schijnt er doorheen. Je doorziet het, er is begrip, en het begrip groeit naarmate de loutering vordert.
  Vanuit deze loutering kunnen er nieuwe kleuren oplichten die niet van de dualiteit zijn. De brug is gebouwd naar het Licht, naar de Liefde, naar de Bron, naar het Al, en alles is weer Een.

  Kagib

  De uitgesproken woorden:

  http://we.tl/ek5n0bOyss