TOETSING 18-2-2012

Geplaatst op zaterdag 18 februari 2012 @ 11:27 , 790 keer bekeken

Chronoscape__thundersnow_by_alexiuss.jpg

lieve jij,

Het voelt dat van binnenuit weer iets wil stromen mbt deze tijd de actualiteit. Het lijkt alsof we rustig voort hobbelen met de ups en downs vh leven maar schijn bedriegt. Het is tijd van toetsing tijd van declaratie.
... Waar sta je? Wat heb je verovert, vrijgemaakt in dit leven? Van waaruit leef je? Wat is de Kern van je voortgaan door dit leven?
Alles leeft zich nu uit, dat wat zich opgebouwd heeft in dit leven. De Nieuwe de waarlijk verNieuwende Energie werkt steeds krachtiger in op alles.

Zij die hiermee kunnen resoneren hiermee harmoniseren zullen dit voelen in dat juist nu alles Stil is helder rustig, geen conflict in eenvoud kunnen zijn. Niets hoeft meer zichtbaar te worden je wordt letterlijk gedragen door de tijd. Maar die zijn er niet zoveel.

Een grote tussengroep wordt juist nu krachtiger en krachtiger aangepakt, alles op zijn kop gegooid, geconfronteerd met ziekte met conflict met spanningen met vertwijfeling met dat alles uit de handen geslagen wordt. Juist daarin een kans om vrij te maken wat Eeuwig is wat niet afgenomen kan worden wat niet af neemt wat altijd is wat Waarheid wat Liefde is wat tijdloos is wat universeel is. Alles open gebroken om Dit naar binnen te kunnen laten stromen.

Nee t gaat nu niet om uit te zien als er weer uiterlijk omstandigheden zijn dat er wat meer vluchtwegen zijn bv de lente, zo snel grijpt t ikje verlangt t ikje naar uiterlijke rust naar afleiding weer heerlijk wegdromen in de uiterlijke realiteit. Nee! De urgentie ligt in wat er nu voor je klaar ligt om dat aan te gaan om dat te doorvoelen om dat toe te laten, om een louteringsbrand aan te gaan het Liefdesvuur in je te laten werken.
De urgentie hiervoor wordt groter en groter vluchtwegen zullen minder en minder worden. Ook in t groot steeds meer alles op zijn kop, schijnbare veiligheid ontmaskert onderuit gehaald.
Blijf wakker juist nu juist nu, hou je hart open voor jezelf voor jeZelf voor alles dat is. Zoveel mogelijkheden in deze tijd besloten ga er niet slapende aan voorbij.

In mijn Hart Kagib


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: