het Goddelijke Plan

Geplaatst op zondag 17 januari 2021 @ 18:05 , 70 keer bekeken

Er is een Plan, een Goddelijk Plan met ons zijn, ons mens zijn hier op aarde. Alleen het is niet aan tijd gebonden. Vroeg of laat zal het vervuld zijn, alles vervuld zijn. Dan zal alles weer één zijn, de afgescheidenheid voorbij zijn.
Een deel in onszelf is al een. Het gaat er nu om dat wij hiermee uiteindelijk weer versmelten.
Dit Plan omvat eindeloze stadia van ont-wikkeling, de verandering gaat altijd door. Het is mogelijk dat stadium na stadium zich in volledige harmonie ontvouwt en zo niet............. dan plukken we de vruchten van dit afwijken, van het uit de Stroom gevallen zijn. Totdat we tot bezinning komen, en weer vrijwillig hiernaar terugkomen, weer meestromen.
Elke frictie in onszelf, alle beladenheid, geladenheid is een teken dat we uit het Plan zijn gestapt of daar dreigen uit te stappen. Alle eigenwilligheid, alle het zelf beter denken te weten, denken te kunnen. We breken los en plukken de vruchten van het losgebroken zijn.
Tuurlijk mag je delen, in wat je beleeft, in wat je ziet en ervaart. Maar steeds blijft het van belang, welke energie trilt hierin mee, wat zit er eventueel onder, wat wil je ermee, wat moet je ermee. Blijft er vrede in je, blijft de Liefde in je of is die verdwenen?

Alles wat je dan waarlijk doorleeft hebt, tot begrip gebracht hebt, een hebt gemaakt met je innerlijke Wezen, zal getoetst worden. Dat je het in alle situaties, in alle aanzichten van het leven verwezenlijkt hebt. Dat je het kunt dragen, en er niet meer uit kunt vallen. Want een criterium vervuld hebben betekent de basis voor een volgend criterium, een volgende opdracht. Die opdrachten betekenen een steeds grotere verantwoordelijkheid in je dagelijkse leven. In je interactie met het leven, met mensen om je heen. Meer en meer komt zo werkelijk de Goddelijke Kracht in je vrij, en als er dan nog ego-trillingen, belangen/verlangens zijn, dan worden er brokken gemaakt.
Meer en meer resoneer je met andere wetten, waardoor je gedragen wordt, beschermd wordt. Alles moet zich daarnaar voegen, in dat wat nodig is, dat wat zichtbaar wil worden, wat openbaar wil worden. De materie is dan slechts een instrument voor wat God wil. Als jij resoneert met het Goddelijke Plan wordt jij dus ook gedragen en beschermd door dit Plan.

Kagib

De uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-UVfArDKZQ5


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: