reiniging vh hart

Geplaatst op vrijdag 03 juni 2022 @ 14:11 , 180 keer bekeken

Je kunt zeggen, dit ben ik en dat is het, je moet me maar nemen zoals ik ben... of het is je diepste intentie om aan de slag te gaan met wat je bent.
Dit in Verbinding met je hart, met het Geweten met de stem van de roos. Het Licht in de duisternis, wat voor naam je er ook maar aan geeft.
Zo innerlijk veranderen, je gemoedsgesteldheid, dat wat je denkt te zijn.
De kern is, je kunt aan de buitenkant nog zo'n goede maniertjes aangeleerd hebben, zo aardig en vriendelijk zijn, maar de binnenkant wordt gezien, dat wat werkelijk is, je intentie, de waarheid. Voor de Essentie wordt alle schijn doorzien, dus t gaat erom het hart rein te maken.

En wat dan met het nu, in het nu zijn?
Toch blijft het daar om gaan.
Maar door in het nu te zijn, kun je  juist jezelf meer en meer doorzien, patronen waar je in zit, reacties die je steeds weer vertoont, hoe je reageert, je houding tov anderen, het leven. Dan hoef je niet te wachten tot t actuele nu dan kun je t daarvoor al ontmaskeren, ontzenuwen, doorzien en jezelf er zo van bevrijden.
Dat is waarlijk zelfkennis hebben.

Als je zo jezelf bevrijd van keten na keten zal ook t lot veranderen. Je zult ten eerste heel anders reageren op t leven op mensen. Ook situaties kunnen daardoor veranderen, wendingen maken. Patronen worden doorbroken. Dus dezelfde patronen hoef je ook niet meer tegen te komen. Je kunt in een spiraal omhoog in plaats van vast te zitten in vicieuze cirkels.
De wereld bestaat niet, dus door je binnenwereld wezenlijk te veranderen zal alles in de buitenwereld veranderen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

https://we.tl/t-N49sJsBs3E

 

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: